Εργασιακό Νομοσχέδιο / Εργασιακό νομοσχέδιο: Πώς ρυθμίζονται ωράριο, άδειες και ... / Τα ωράρια, οι υπερωρίες, η ψηφιακή κάρτα, οι άδειες, οι απεργίες και οι απολύσεις.

Εργασιακό Νομοσχέδιο / Εργασιακό νομοσχέδιο: Πώς ρυθμίζονται ωράριο, άδειες και ... / Τα ωράρια, οι υπερωρίες, η ψηφιακή κάρτα, οι άδειες, οι απεργίες και οι απολύσεις.. Με τις 158 ψήφους της νδ πέρασε πριν από λίγο στη βουλή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε το νομοσχέδιο «βαθιά αναπτυξιακό» και πρόσθεσε: «επιτρέπει την εργασία να παρακολουθεί την οικονομία, αυξάνει την παραγωγικότητα. Τα ωράρια, οι υπερωρίες, η ψηφιακή κάρτα, οι άδειες, οι απεργίες και οι απολύσεις. Το εργασιακό νομοσχέδιο ψηφίζεται σήμερα στη βουλή και παρά της αντιδράσεις της αντιπολίτευσης δεν θα καταψηφίσουν όλα τα κόμματά της, όλα τα άρθρα του νομοσχεδίου.

Νόμος του κράτους έγινε πια το εργασιακό νομοσχέδιο, το οποίο ύστερα από μια έντονη αντιπαράθεση στη βουλή, ψηφίστηκε με 158 «ναι». Ξεκίνησε για δεύτερη ημέρα η συζήτηση του εργασιακού νομοσχεδίου. Κοινοβουλευτική «προθέρμανση» για τη μεγάλη μάχη της τετάρτης κοινοβουλευτικές ημέρες συζήτησης προϋπολογισμού θυμίζει η βουλή, καθώς συζητείται το. Το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στα εργασιακά που προωθεί η κυβέρνηση αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα, στη βουλή. Σας καλώ να ψηφίσετε το νομοσχέδιο ώστε να αποκτήσει η χώρα μας ένα σύγχρονο εργασιακό πλαίσιο.

Εργασιακό νομοσχέδιο: Τι είναι η ψηφιακή κάρτα εργασίας ...
Εργασιακό νομοσχέδιο: Τι είναι η ψηφιακή κάρτα εργασίας ... from odelalis.gr
Το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στα εργασιακά που προωθεί η κυβέρνηση αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα, στη βουλή. «με το νομοσχέδιο του υπουργείου εργασίας προωθείται η κατάργηση του 8ώρου. Συγκέντρωση στην πλατεία κλαυθμώνος ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Με τις 158 ψήφους της νδ πέρασε πριν από λίγο στη βουλή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Οι επιθέσεις στην πλειονότητά τους είναι προσωπικές, είναι δολοφονία χαρακτήρος, είναι επιθέσεις οι οποίες δεν. «το εργασιακό νομοσχέδιο μεροληπτεί υπέρ των ισχυρών». Στην εκτίμηση ότι το νομοσχέδιο οδηγεί σε εργασιακό μεσαίωνα προέβη ο κυριάκος βελόπουλος. Η απάντηση του υπουργού εργασίας στην ανακοίνωση του συριζα.

Το εργασιακό νομοσχέδιο, που αναμένεται να ψηφιστεί το βράδυ της τετάρτης, εισάγει νέες ρυθμίσεις για το μείζον κοινωνικό πρόβλημα της ηθικής παρενόχλησης (mobbing).

Το νομοσχέδιο έγινε δεκτό επί της αρχής, επί τον άρθρων και στο σύνολό του κατά πλειοψηφία. Ξεκίνησε για δεύτερη ημέρα η συζήτηση του εργασιακού νομοσχεδίου. Το εργασιακό νομοσχέδιο ψηφίζεται σήμερα στη βουλή και παρά της αντιδράσεις της αντιπολίτευσης δεν θα καταψηφίσουν όλα τα κόμματά της, όλα τα άρθρα του νομοσχεδίου. Η απάντηση του υπουργού εργασίας στην ανακοίνωση του συριζα. H τριήμερη συζήτηση στη βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου εργασίας εξελίσσεται σε κυκλική. Ένταση και συγκρουσιακό κλίμα στη βουλή. Το νομοσχέδιο περιέχει τουλάχιστον είκοσι μέτρα που σύμφωνα με την κυβέρνηση οδηγούν στην προστασία της εργασίας. .νέο εργασιακό νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη βουλή ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων, τόσο το νομοσχέδιο αυξάνει το κόστος για τις μη νόμιμες υπερωρίες, η αμοιβή των οποίων ορίζεται στο. Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε χθες στη βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το εργασιακό νομοσχέδιο. Η ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου που συζητείται στη βουλή, θα ολοκληρώσει μια εκκρεμότητα στρατηγικής σημασίας για την κυβέρνηση και τα ταξικά συμφέροντα που εξυπηρετεί. Πυρά κατά της κυβέρνησης για το εργασιακό νομοσχέδιο από την επικεφαλής του κινήματος αλλαγής, κατά την επίσκεψή της στην εαβ. «η νδ ψήφισε μόνη της την καταστροφή της ζωής των. Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε το νομοσχέδιο «βαθιά αναπτυξιακό» και πρόσθεσε:

Στην εκτίμηση ότι το νομοσχέδιο οδηγεί σε εργασιακό μεσαίωνα προέβη ο κυριάκος βελόπουλος. «με το νομοσχέδιο του υπουργείου εργασίας προωθείται η κατάργηση του 8ώρου. «προστασία αλλά όχι ασυδοσία στον συνδικαλισμό!» Εγκρίθηκε από την ολομέλεια της βουλής το εργασιακό νομοσχέδιο με την πλειοψηφία των άρθρων να συγκεντρώνει την ευρύτερη στήριξη των πτερύγων του κοινοβουλίου. Κοινοβουλευτική «προθέρμανση» για τη μεγάλη μάχη της τετάρτης κοινοβουλευτικές ημέρες συζήτησης προϋπολογισμού θυμίζει η βουλή, καθώς συζητείται το.

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το εργασιακό ...
Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το εργασιακό ... from www.voria.gr
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια της βουλής το εργασιακό νομοσχέδιο με την πλειοψηφία των άρθρων να συγκεντρώνει την ευρύτερη στήριξη των πτερύγων του κοινοβουλίου. Τα ωράρια, οι υπερωρίες, η ψηφιακή κάρτα, οι άδειες, οι απεργίες και οι απολύσεις. Κοινοβουλευτική «προθέρμανση» για τη μεγάλη μάχη της τετάρτης κοινοβουλευτικές ημέρες συζήτησης προϋπολογισμού θυμίζει η βουλή, καθώς συζητείται το. Η απάντηση του υπουργού εργασίας στην ανακοίνωση του συριζα. «εδώ και 2,5 μήνες το νομοσχέδιο είναι ψηλά στη δημοσιότητα. Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε χθες στη βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το εργασιακό νομοσχέδιο. Συγκέντρωση στην πλατεία κλαυθμώνος ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. H τριήμερη συζήτηση στη βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου εργασίας εξελίσσεται σε κυκλική.

Στην εκτίμηση ότι το νομοσχέδιο οδηγεί σε εργασιακό μεσαίωνα προέβη ο κυριάκος βελόπουλος.

Το εργασιακό νομοσχέδιο ψηφίζεται σήμερα στη βουλή και παρά της αντιδράσεις της αντιπολίτευσης δεν θα καταψηφίσουν όλα τα κόμματά της, όλα τα άρθρα του νομοσχεδίου. Τι προβλέπει για 8ωρο, υπερωρίες, απολύσεις και μερική απασχόληση. Η ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου που συζητείται στη βουλή, θα ολοκληρώσει μια εκκρεμότητα στρατηγικής σημασίας για την κυβέρνηση και τα ταξικά συμφέροντα που εξυπηρετεί. Η αντιπολίτευση κάνει το άσπρο, μαύρο για το εργασιακό νομοσχέδιο. Ένταση και συγκρουσιακό κλίμα στη βουλή. Συγκέντρωση στην πλατεία κλαυθμώνος ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Σας καλώ να ψηφίσετε το νομοσχέδιο ώστε να αποκτήσει η χώρα μας ένα σύγχρονο εργασιακό πλαίσιο. Το νομοσχέδιο έγινε δεκτό επί της αρχής, επί τον άρθρων και στο σύνολό του κατά πλειοψηφία. Ξεκίνησε για δεύτερη ημέρα η συζήτηση του εργασιακού νομοσχεδίου. Πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο εργασιακό νομοσχέδιο προωθεί και προσαρμογή ημερήσιου ωραρίου, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης και του εργαζόμενου σαρωτικές αλλαγές φέρνει το. Η ψηφιακή κάρτα εργασίας στη μάχη κατά της αδήλωτης και υποδηλωμένης εργασίας. «με το νομοσχέδιο του υπουργείου εργασίας προωθείται η κατάργηση του 8ώρου. «η νδ ψήφισε μόνη της την καταστροφή της ζωής των.

Το εργασιακό νομοσχέδιο, που αναμένεται να ψηφιστεί το βράδυ της τετάρτης, εισάγει νέες ρυθμίσεις για το μείζον κοινωνικό πρόβλημα της ηθικής παρενόχλησης (mobbing). «με το νομοσχέδιο του υπουργείου εργασίας προωθείται η κατάργηση του 8ώρου. Η αντιπολίτευση κάνει το άσπρο, μαύρο για το εργασιακό νομοσχέδιο. «επιτρέπει την εργασία να παρακολουθεί την οικονομία, αυξάνει την παραγωγικότητα. Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε χθες στη βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το εργασιακό νομοσχέδιο.

Κατατίθεται σήμερα στην Βουλή το εργασιακό νομοσχέδιο ...
Κατατίθεται σήμερα στην Βουλή το εργασιακό νομοσχέδιο ... from www.makeleio.gr
24ωρη απεργία και συλλαλητήριο την μέρα ψήφισης. Απεργιακές συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια πραγματοποιούνται σήμερα σε αθήνα και θεσσαλονίκη. «με το νομοσχέδιο του υπουργείου εργασίας προωθείται η κατάργηση του 8ώρου. Πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο εργασιακό νομοσχέδιο προωθεί και προσαρμογή ημερήσιου ωραρίου, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης και του εργαζόμενου σαρωτικές αλλαγές φέρνει το. Το νέο νομοσχέδιο θεσπίζει για πρώτη φορά άδεια πατρότητας 14 ημερών με αποδοχές. Το νομοσχέδιο περιέχει τουλάχιστον είκοσι μέτρα που σύμφωνα με την κυβέρνηση οδηγούν στην προστασία της εργασίας. Το εργασιακό νομοσχέδιο ψηφίζεται σήμερα στη βουλή και παρά της αντιδράσεις της αντιπολίτευσης δεν θα καταψηφίσουν όλα τα κόμματά της, όλα τα άρθρα του νομοσχεδίου. Σε απεργιακό κλοιό η χώρα ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο.

Ξεκίνησε για δεύτερη ημέρα η συζήτηση του εργασιακού νομοσχεδίου.

Είναι λογικό να μην είναι ικανοποιημένοι με όλα. Το νομοσχέδιο περιέχει τουλάχιστον είκοσι μέτρα που σύμφωνα με την κυβέρνηση οδηγούν στην προστασία της εργασίας. Η απάντηση του υπουργού εργασίας στην ανακοίνωση του συριζα. Πυρά κατά της κυβέρνησης για το εργασιακό νομοσχέδιο από την επικεφαλής του κινήματος αλλαγής, κατά την επίσκεψή της στην εαβ. Τι προβλέπει για 8ωρο, υπερωρίες, απολύσεις και μερική απασχόληση. Το νέο νομοσχέδιο θεσπίζει για πρώτη φορά άδεια πατρότητας 14 ημερών με αποδοχές. 1) η ψηφιακή κάρτα εργασίας. Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε χθες στη βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το εργασιακό νομοσχέδιο. «προστασία αλλά όχι ασυδοσία στον συνδικαλισμό!» Με τις 158 ψήφους της νδ πέρασε πριν από λίγο στη βουλή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Κοινοβουλευτική «προθέρμανση» για τη μεγάλη μάχη της τετάρτης κοινοβουλευτικές ημέρες συζήτησης προϋπολογισμού θυμίζει η βουλή, καθώς συζητείται το. Νόμος του κράτους έγινε πια το εργασιακό νομοσχέδιο, το οποίο ύστερα από μια έντονη αντιπαράθεση στη βουλή, ψηφίστηκε με 158 «ναι». Η αντιπολίτευση κάνει το άσπρο, μαύρο για το εργασιακό νομοσχέδιο.